Nazovite nas 0800 024 023
GRAFIČKI DIZAJN

Prvi kontakt vaše tvrtke s potencijalnim klijentima odvija se upravo kroz vizualni identitet. To može biti putem loga, brošure, letka, posjetnice, jumbo plakata, kataloga i raznih drugih promo materijala.

Osmišljavanje atraktivnog vizualnog identiteta ključan je za izgradnju vaše prepoznatljivosti na sve konkurentnijem tržištu i osnova dobrog marketinga svakog poduzeća. On mora odražavati ideju vodilju vašeg poslovanja i komunicirati imidž vaše tvrtke.

Kroz timski rad naših dizajnera, copywritera i urednika, ostvarili smo mnoge uspješne suradnje s renomiranim klijentima.

Bilo da trebate grafički dizajn za samo jedan projekt ili kompletnu uslugu, eStudio pouzdan je partner koji će rado poslušati vaše želje i kreirati upečatljiv dizajn za vašu tvrtku, proizvod ili uslugu s kojim ćete se isticati u masi.

 

 

 

LOGO

 

 Logotip je važan element prilikom kreiranja vizualnog identiteta vaše tvrtke. Uz naziv poduzeća, logo je prvo što se primjećuje i ono po čemu vas sadašnji i potencijalni klijenti zapamte.

Budući da je vaš logo ono što ostavlja prvi dojam, važno je da on bude originalan i upečatljiv, ali i jednostavan te primjenjiv na razne marketinške materijale.

Pomno osmišljen zaštitni znak tvrtke, proizvoda, usluge smjestit će se u svijesti vaših potrošača i izgraditi njihovu lojalnost prema brendu. Želite li izazvati WOW efekt kod svojih klijenata i razlikovati se od konkurencije, kontaktirajte nas i saznajte koji je vaš idealan logotip!

 

POSJETNICE 

 

Namjena posjetnica svima je odavno poznata. Atraktivan grafički dizajn vizitke ostavit će dobar dojam i dovesti do novih suradnji.

Poslovna posjetnica najčešće sadrži ime i logo tvrtke te informacije o načinu na koji sve možete kontaktirati osobu ili tvrtku (adresa, telefonski broj, mobitel, web stranica , e-mail).

Česta greška je nakrcati posjetnicu s gomilom teksta i podataka. U ovom slučaju vrijedi ona stara “manje je više”. Budite jasni i potencijalnim partnerima i klijentima dajte samo kontakt na koji vas mogu dobiti ako žele saznati nešto više o vašem poslovanju.

Kako vam se ne bi dogodio pravi fijasko s vizitkom, prepustite nam dizajn i izradu vaših mini billboarda!

JUMBO PLAKATI

Odlično dizajniran jumbo plakat teško je ne primijetiti u vožnji ili šetnji. Billboard je moćan alat za promociju koji i najmanjem poduzeću može omogućiti dolazak do velikog broja klijenata.

eStudio pomoći će vam u osmišljavanju i dizajniranju jumbo plakata o kojem će se još dugo pričati!

KATALOZI

Katalog je “knjiga” koja predstavlja sve vaše proizvode i usluge na jednom mjestu. Ovisno o vašim željama, oni mogu biti elektronski ili u tiskanom obliku.

Prije negoli naši dizajneri krenu s grafičkom izradom kataloga, potrebno je s klijentom proći kompletan sadržaj koji treba obuhvatiti te definirati stil i dizajn stranica. Krajnji rezultat je kvalitetan i profesionalan katalog s informacijama i vizualima koji će privući kupce.

LETCI

Letak je učikovito marketinško sredstvo putem kojeg ćete jednostavno predstaviti svoje poslovanje, promovirati određeni event, proizvod ili uslugu. Najvažniji elementi koje morate obuhvatiti kako flyer ne bi završio u smeću su jasne informacije, atraktivan dizajn i sažeti tekst.

Letak je odličan marketinški alat za isticanje poslovanja i ponude. No, u današnje vrijeme na raspolaganju imate samo 2 sekunde da flyerom privučete pozornost kupca.

Dovoljan razlog da dizajn i izradu letaka prepustite profesionalcima!