Nazovite nas 0800 024 023

O NAMA

Uspjeh proizlazi iz svakodnevnog truda i rada, ali i ulaganja u napredak u nove tehnologije. Naš je cilj ponuditi Vam kreativno marketinško rješenje i pomoći Vam da podignete poslovanje na jednu sasvim novu razinu.
Tko smo mi?
Višegodišnje iskustvo na području Istre i Kvarnera, ali i cijele Hrvatske naučili su nas da su kvaliteta naše usluge i povjerenje klijenata najbitniji. Cilj nam je ne samo isporučiti traženu uslugu, već biti Vaša produžena ruka i zajedničkim trudom doći do željenih rezultata.

Priča o eStudiju započela je otvaranjem poduzetničkog portala eIstra.info, kako bi mali i srednji poduzetnici dobili svoje mjesto u online svijetu, na kojem će svoje proizvode i usluge predstaviti potencijalnim klijentima i partnerima.

eStudio je marketinška agencija koja se bavi offline i online marketingom. Osmišljavamo kompletne marketinške kampanje i marketinška rješenja. Svrha našeg poslovanja jest B2B i B2C networking. Kroz naše marketinške usluge prezentiramo poslovne subjekte kako bi postigli bolju vidljivost na tržištu, sklopili nove poslove i pridobili nove korisnike.

Potrebni ste mnogim ljudima
Sreća je znati za Vas
Mi to znamo
Kako bi naša suradnja bila uspješna, svakom klijentu pristupamo na personalizirani način. Odnos prema klijentu mnogo je više od običnog razgovora i prodaje paketa usluga. Da bismo ostvarili željene rezultate, bitna je dvosmjerna komunikacija.

Naš tim sastoji se od pojedinaca specijaliziranih za marketing, društvene mreže, komunikacije, novinarstvo, dizajn, foto i video snimanja te prodaju. Pokrećemo i motiviramo jedni druge, a timskim radom klijentu nastojimo ponuditi optimalno marketinško rješenje. Naše iskustvo i znanje glavni su aduti kojima raspolažemo.