Nazovite nas 0800 024 023
 
VIDEO
Ako slika govori više od tisuću riječi, zamislite samo što sve možete reći videom!

Vizualni sadržaj danas najbolje prolazi kod potencijalnih kupaca. I sami ćete prije pogledati lijepe kadrove neke plaže nego čitati o tome kako je ona lijepa.

Trend oglašavanja putem video snimaka u stalnom je porastu. Dovoljno je reći da je video postao najčešće dijeljen i pregledavan oblik komunikacije na internetu, a YouTube je jedna od najpopularnijih društvenih mreža današnjice.

Objektivom nastojimo ispričati autentične poduzetničke priče. Korisnici se duže zadržavaju na web-stranicama koje imaju video sadržaj, što u konačnici utječe na pozicioniranje na tražilicama. Naš kreativan tim predložit će Vam pomno osmišljene scenarije, snimiti i montirati idealan video format koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

TEASER
PROMO VIDEO
VIDEO REPORTAŽE
KORPORATIVNI VIDEO
Pomoću video teasera od 30-ak sekundi prikažite samo dijelić onoga što nudite i zaintrigirajte potencijalne kupce.
Snimamo i montiramo promo videa u trajanju do 2 minute za potrebe prezentacije proizvoda i usluga svih djelatnosti.
Video reportažom na autentičan način možete predstaviti Vaš poduzetnički put, proizvode i usluge te utjecati na povjerenje potencijalnih kupaca.
Korporativni video savršen je način da istaknete Vašu filozofiju poslovanja, date riječ zaposlenicima, izgradite identitet na tržištu i još mnogo toga…
TEASER
TEASER
Teaser je kratki video u trajanju od 30-ak sekundi koji treba zaintrigirati gledatelja i potaknuti ga na daljnje istraživanje proizvoda i usluge s ciljem kupovine. Kratka video snimka samo je mali nagovještaj proizvoda ili usluge, ali dovoljno duga da se publika “upeca”.

Ovisno o Vašim željama, osmislit ćemo interesantan teaser koji neće dati detaljne informacije o proizvodu ili usluzi, već izazvati znatiželju kod gledatelja. Upravo onu znatiželju koja će ga dovesti do Vaših stranica kako bi saznao više.

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO
Promotivni (promo) video je marketinški video materijal u trajanju do 2 minute čiji je cilj na moderan i kreativan način prezentirati Vaše proizvode i/ili usluge. Ovaj kratki video je nezaobilazan promocijski alat za prezentaciju na YouTubeu ili Facebooku.
Za snimanje promo videa važno je samo da nam kažete što želite prezentirati, a mi se bacamo na posao! Odabrat ćemo najbolje kadrove, montirati ih s glazbenom podlogom i dinamiku prilagoditi vašoj djelatnosti.
VIDEO REPORTAŽE
VIDEO REPORTAŽE
Vašu poduzetničku priču ispričat ćemo kroz informativnu i zanimljivu video reportažu kojom možete izraziti Vaše, ali i izazvati emocije gledatelja i potaknuti ih na akciju, u ovom slučaju – na kupovinu!

Naš tim doći će na “mjesto događanja” i uloviti najbolje kadrove vašeg svakodnevnog rada. Na Vama je samo da istaknete sve ono po čemu ste posebni i predstavite svoj proizvod u najboljem svjetlu. Osim što će Vas prezentirati novim klijentima, video reportaža omogućit će Vam da ispričate svoj poduzetnički put – budite inspiracija brojnim poduzetnicima, ali i onima koji to namjeravaju postati.

Video ispunjen emocijama u kojem detaljno prezentirate Vaš proizvod ili uslugu i pružate korisne informacije izaziva povjerenje, zbog čega će se korisnici lakše odlučiti na kupovinu. Što više korisnika oduševi Vaša video reportaža, veće su šanse da će je podijeliti putem društvenih mreža, a to je ništa drugo doli besplatna reklama za Vas!

KORPORATIVNI VIDEO
KORPORATIVNI VIDEO
Korporativni video zapis predstavlja Vašu tvrtku i brend. Poanta ove video promocije jest naglasiti korporativni identitet Vaše tvrtke i cjelokupnu filozofiju poslovanja. Brend igra veliku ulogu u svijesti potrošača, mnogi od njih kupit će proizvod ili uslugu samo na temelju dobre reputacije.

Prikažite Vaš poduzetnički duh i pustite gledatelje u backstage, neka upoznaju Vas i Vaše zaposlenike. Dobro razmislite što želite prikazati javnosti.

Nemojte samo nabrajati prednosti Vaših proizvoda, već naglasite kako tvrtku vode ljudi koji dijele iste vrijednosti kao i potencijalni potrošači.