Nazovite nas 0800 024 023
eCroatia.info, eIstra.info, eKvarner.info su poduzetnički portali koji okupljaju i umrežavaju sve male i srednje poduzetnike u Hrvatskoj.

Nudimo Vam jedinstvenu uslugu koja uključuje izradu prodajne stranice na poduzetničkim portalima. Sami možete ažurirati stranicu dodavanjem sadržaja, novosti, akcija, fotografija i ključnih riječi koje su najbitnije za tražilice.

Za Vas ćemo, u skladu s Vašim željama, napisati kvalitetan i relevantan sadržaj za web-stranicu kojim ćete privući potencijalne kupce.

Vaša tvrtka bit će upisana u određene kategorije kojima se bavite, ovisno o Vašoj djelatnosti i ciljanoj skupini za koju želite da vas BRZO pronađe!

ŠTO ZA VAŠU TVRTKU ZNAČI BITI NA PODUZETNIČKOM PORTALU?

KORIST! DOBIT ĆETE STRANICU PREKO KOJE ĆE VAS KUPCI UVIJEK PRONAĆI
Ono što su Booking.com i Airbnb za apartmane, naši portali su za tvrtke!
Centralno mjesto gdje će svaki kupac pronaći sve informacije o proizvodima ili uslugama kojima se bavite i koje su mu potrebne.
MOŽETE OBAVJEŠTAVATI KUPCE O SVOJIM  PONUDAMA I AKCIJAMA
Svoju stranicu na portalu možete uređivati u bilo koje vrijeme, s bilo kojeg mjesta. Imate novi proizvod ili uslugu? Obavijestite o tome svoje kupce, stavite nove fotografije, dodajte akcije u zimskom periodu.

BITI KREATIVAN

 Ispričajte svoju priču kroz različite kanale,  osvojite svakog kupca maštovitim video reportažama, fotografijama ili uvijek zanimljivim virtualnim šetnjama.
OSTVARITI BOLJU POZICIJU NA GOOGLEU
 Sigurno ste svjesni koliko je za dobro poslovanje važno biti vidljiv na tražilicama.
S nama to možete, uostalom provjerite sami!

KAKO KUPCI MOGU DOĆI DO VAS?

STRANICA NA PORTALU

GALERIJA

PONUDA

AKCIJE

PRIMJERI

SAMOSTALNO AŽURIRANJE STRANICE

U okviru našeg paketa usluga nudimo Vam i izradu web-stranice na Poduzetničkim portalima. To uključuje i besplatne upute za pristupanje i ažuriranje stranice.

Bez obzira na to želite li promijeniti osnovne podatke o poduzeću, dodati nove fotografije ili mijenjati postojeće, ispraviti greške kod pisanja teksta, ukloniti određeni nepotrebni sadržaj, dodavati novosti i akcije iz Vaše ponude, uvijek možete pristupiti svom korisničkom računu i izvršiti izmjene.

Redovita ili samo povremena ažuriranja web-stranice za rezultat će imati povećan interes posjetitelja za otkrivanjem novih informacija i sadržaja, a poboljšat će i pozicioniranje na internet tražilicama.

Naravno, ako niste na Ti s informatičkim znanjem ili jednostavno nemate vremena za to, ažuriranje Vaše web-stranice na portalu možete prepustiti i nama.